Wild, gevogelte en delicatessen

Poeliersbedrijf Hazenbroek staat bekend om de bijzondere kwaliteit van haar wild & gevogelte. Opgericht in 1895 wordt het bedrijf tegenwoordig gerunt door Mery Hazenbroek. Naast wild & gevogelte is Poeliersbedrijf Hazenbroek gespecialiseerd in Franse delicatessen. Uit heel Nederland en zelfs België komen liefhebbers hiervoor naar de winkel. Bijvoorbeeld voor de superieure kwaliteit van producten met het 'Label Rouge', een prestigieus Frans keurmerk en de hoogst mogelijke classificatie voor pluimvee in Frankrijk. Mery en haar medewerkers zijn er zelf ook verzot op.

Gezond en smakelijk

Voeding is belangrijk, niet alleen voor de gezondheid, maar ook voor het plezier. Een goede maaltijd is een genot. Hazenbroek werkt met natuurlijk gefokte dieren die voldoende ruimte en tijd krijgen om op te groeien. Hierdoor wordt het vlees smaakvol, mals en zeer gezond. Bij Poeliersbedrijf Hazenbroek kunt u weer genieten van gezond en smakelijk vlees.

Het echte slachten

Poelieren doet Hazenbroek nog op de klassieke manier. Zelf slachten, snijden en panklaar maken; het gebeurt allemaal in de eigen slachterij. Dit heeft een aantal voordelen:

  • gegarandeerde kwaliteit
  • uiterst vers assortiment
  • geen onnodig transport

Voor het slachten en snijden moet een poelier met een hoop zaken rekening houden. Omdat hygiëne, veiligheid, kwaliteit en voldoende voorraad belangrijk zijn, is Hazenbroek op het bedrijventerrein in Heinenoord gevestigd. Hier is voldoende ruimte voor de slachterij, stalling van de marktkraam, opslag en een ruime parkeergelegenheid. Daarnaast is deze locatie makkelijk bereikbaar vanaf de A29. Van buiten een bedrijventerrein, maar bij binnenkomst stapt u in de warme sfeer van een huiskamer.

Bekijk ons aanbod

Bereikbaarheid en service

thumb Poeliersbedrijf Hazenbroek - De Winkel.2

  • 5 minuutjes vanaf de A29 (afslag 21).
  • Gratis parkeren voor de deur, altijd plek.
  • Een deel van de eigen productie wordt in handige porties ingevroren.

Route en contact