Ons vlees is meer dan biologisch

Biologische voeding is populair. Door de toename van intensieve veehouderij is veel vlees van steeds mindere kwaliteit. Daarom zoeken veel mensen naar alternatieven hiervoor. Het aanbod van biologisch vlees speelt hier op in. Toch is dit modeverschijnsel niet 100% natuurlijk.

Wat veel mensen niet weten, is wanneer vlees een biologisch keurmerk mag dragen. Zo is een bepaalde hoeveelheid antibiotica in biologisch vlees nog steeds toegestaan. Ook het voedsel wat de dieren krijgen voorgeschoteld is vaak nog steeds bewerkt. Dit is een aspect wat mede van invloed is op de kwaliteit van het vlees. Net als de ruimte die de dieren krijgen. Die is bij biologisch vlees nog steeds relatief klein, wat bijdraagt aan een grotere hoeveelheid onverzadigde vetten dan normaal. Maar wat is normaal?

Meer dan biologisch

Bij Poeliersbedrijf Hazenbroek vindt u echt natuurlijk vlees. Biologisch op de manier zoals het vroeger normaal was. Vlees dat afkomstig is van boeren die zelf ook de voeding voor de dieren kweken. Veehouderijen die de dieren alle ruimte geven om op natuurlijke wijze te volgroeien, vrij rond te lopen en hun voeding aan te vullen met wat er in de omgeving in de grond te vinden is. Genoeg voor ieder dier. Dit zorgt dat het vlees natuurlijke vetten bevat. Het levert een heerlijke bijt op met een sublieme structuur. Zacht vlees dat met een beetje peper en zout al heerlijk smaakt.

Probeer het zelf eens uit en kom langs in de winkel voor een kennismaking met 100% natuurlijk vlees.

Bereikbaarheid en service

thumb Poeliersbedrijf Hazenbroek - De Winkel.2

  • 5 minuutjes vanaf de A29 (afslag 21).
  • Gratis parkeren voor de deur, altijd plek.
  • Een deel van de eigen productie wordt in handige porties ingevroren.

Route en contact