Franse specialiteiten

De Franse keuken geniet internationaal grote waardering om haar delicatessen. Door het verschil in klimaat en natuur heeft elk deel van Frankrijk haar eigen specialiteiten. Bij Hazenbroek zijn we er verzot op en daarom mogen deze delicatessen niet in ons assortiment ontbreken. Deze specialiteiten komen, net als het 'Vrij buitenleven' assortiment, rechtstreeks van Marie Hot, een prestigieus Frans bedrijf.

Lees meer

Gevogelte uit het vrije buitenleven

Marie Hot is een Franse pionier in het kweken van gevogelte. Dit prestigieuze bedrijf levert hoge kwaliteit dankzij een extensieve kweekmethode. Gevogelte groeit langzaam op in de totale vrijheid van het bos van de Landes. Ver van geur- en geluidsoverlast, zonder enige belemmering in vrijheid. De voeding is volledig vrij van genetische modificatie en het graan wordt gecombineerd met het lekkers in het bos. Dit levert heerlijk doorregen en sappig vlees op.

Lees meer

Ambachtelijke paté's

De basis van de paté is de lever. Deze wordt vermengd met ingrediënten als spek, kruiden, specerijen, groenten en wijn of cognac. Dit mengel wordt op klassieke wijze, bij een lage temperatuur en au bain-marie, in de oven gebakken.

Lees meer

De Boerenkip

De boerenkip is een verrukkelijke kip met een bijzonder structuur. Veel gebruikt voor een reeks aan kipproducten.

Lees meer

Bereikbaarheid en service

thumb Poeliersbedrijf Hazenbroek - De Winkel.2

  • 5 minuutjes vanaf de A29 (afslag 21).
  • Gratis parkeren voor de deur, altijd plek.
  • Een deel van de eigen productie wordt in handige porties ingevroren.

Route en contact